Coaching

Uit eigen ervaring weet ik dat het heel mooi is om continu het maximale uit jezelf te halen. Mooie ideeën creëren en deze ook daadwerkelijk realiseren geeft veel energie. Maar dat lukt niet altijd vanzelf. Regelmatig  loop je tegen allerlei zaken aan die de voortgang in je werk of in je persoonlijke ontwikkeling blokkeren. Soms ligt dat aan externe factoren en soms aan je eigen manier van handelen. Eén ding is zeker er is maar één persoon die daar verandering in kan brengen, dat ben je zelf.

Zowel uit mijn successen als mijn tegenslagen heb ik veel geleerd. Belangrijke lessen zijn voor mij geweest dat je niet alles zelf hoeft te kunnen en dat je ook niet alles alleen hoeft te doen. Een indringend gesprek kan je weer snel op pad helpen. Een spiegel, advies en tips maar ook gevoel voor jouw gevoel. Die elementen verwerk ik in mijn coaching.

Door mijn coaching wordt het mogelijk om nieuwe inzichten te verwerven en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Zodanig dat je op structurele wijze jezelf verbetert en succesvoller uitdagingen aan kunt gaan. Afhankelijk van je situatie leer je om de juiste keuzes  te maken en de juiste stappen te nemen om je (strategische) doelen te bereiken. Daarnaast leer je je eigen effectiviteit te vergroten.
 
Ik doe de coachingssessies graag op mijn eigen daadkrachtige en betrokken wijze. Zittend in lekkere stoelen, met verse koffie en uitzicht op het groen. En appeltaart indien je dat wenst. Maar niet om gezellig te kletsen, nee om samen hard te werken aan jouw verbetering. Met uitdagende vragen en inspirerende opdrachten. Alles met als doel om daadwerkelijke verandering te realiseren. Dat is waarom ik het ook zo graag doe. Door te veranderen, scheppen we nieuwe mogelijkheden die ons leven verbeteren. Graag wil ik mijn kennis en kunde gebruiken om jou te ondersteunen.

Mijn coaching is voor iedereen die enthousiast, zelfbewust is of wil worden en ook daadwerkelijk bereid is samen hard te werken. Indien je interesse hebt, neem dan contact op. De koffie en appeltaart staan klaar.

www.Gcoach.nl

Nieuws van Rita Verdonk