Mijn bedrijf CVmonitor

In 2012 heb ik het bedrijf CVmonitor opgericht om me sterk te maken voor een betrouwbare en transparante arbeidsmarkt. CVmonitor controleert gegevens als identiteit, diploma’s, rijbewijs, VOG en BIG en voorziet het CV van het CVmonitor-keurmerk.

Bij CVmonitor zijn we van mening dat iedere burger moet kunnen beschikken over zijn/haar eigen persoonsgegevens en zelf moet kunnen bepalen wie er inzage in die gegevens krijgt. Daarom werken wij met persoonlijke digitale kluizen.

Dat heeft veel voordelen, bijvoorbeeld als je gaat solliciteren. De sollicitant haalt dan eerst zijn/haar eigen gegevens op uit overheidsdatabases en zet die in zijn/haar eigen digitale kluis. Dit kan helemaal digitaal en dus supersnel. Grote voordelen daarbij zijn dat een sollicitant niet meer hoeft te zoeken naar diploma’s of andere officiële documenten en kan diegene meteen laten zien dat hij/zij betrouwbaar is. Dat levert een voorsprong op bij het solliciteren.

Aan de kant van de werkgever is de besparing op arbeidsuren significant, daarnaast is hij/zij verzekerd van een digitale, snelle en veilige sollicitatieprocedure die inzicht geeft in de betrouwbaarheid van de kandidaten.

 

Kijk voor meer informatie de video hiernaast of ga naar: www.cvmonitor.nl/.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Maak dan direct een afspraak met mij, bel: 085 - 40 13 110

 

 

Nieuws van Rita Verdonk