Column: JAMMER JOB.

Geplaatst op: vrijdag 24 februari 2012

Denk maar eens even mee:

Al tientallen jaren horen we van de PvdA dat meer asfalt geen oplossing is voor het fileprobleem. Gelukkig is er door andere partijen de keus gemaakt om juist wel meer asfalt aan te leggen en ziedaar, het aantal files daalt.

De PvdA heeft ervoor gezorgd dat grote groepen kansarme mensen vooral uit Turkije en Marokko zich in ons land mochten vestigen. Onder het mom van “tolerantie” werden ze gewoon aan hun lot overgelaten. Een aantal van hen slaagde desondanks, maar een groot aantal ook niet. En een ieder die daar kritische opmerkingen over maakte, werd weggezet als intolerant en racistisch.
De Sociaal Democratische partij blijkt helemaal niet zo sociaal te zijn. Eigen mensen worden op een schandalige manier behandeld. (bijvoorbeeld Ella Vogelaar) En nu ook weer Job Cohen door partijvoorzitter Hans (Judas) Spekman. Vorige week waren beide volgens Spekman nog een eenheid, deze week laat hij Cohen vallen als een baksteen.
Bij het Democratisch gehalte van de PvdA kun je ook vraagtekens zetten, het is tenslotte deze partij, in de persoon van Guusje ter Horst, die het burgemeestersreferendum vakkundig de nek om heeft gedraaid. Geen invloed van burgers op de benoeming van burgemeesters, de PvdA kiest ervoor om deze (en heel veel andere) functies te vervullen door middel van vriendjespolitiek.
 
Ben benieuwd in welke functie Job terechtkomt.

Terug naar het nieuws overzicht
Nieuws van Rita Verdonk

Direct contact