Column: LUXE VAKANTIEVILLA

Geplaatst op: donderdag 19 april 2012

Aangeboden: Luxe witte vakantievilla, rustig gelegen in een uitstekend onderhouden park net buiten het centrum van Den Haag. Hoewel het pand is gesitueerd aan een drukke weg heeft u door de omvang van het perceel geen enkele last van het verkeerslawaai. Ook van de onrust is het land merkt u niets. 

Het geheel is omgeven door hoge hekken zodat fotografen en ander gepeupel op gepaste afstand blijven. Uw privacy is gewaarborgd. Alle denkbare beveiligingsvoorzieningen zijn aanwezig. 

Het pand dateert uit 1653 en is gebouwd onder architectuur van de toenmalige stadsarchitect Claes Dirck van Balckeneynde.De eerste bewoner was Jacob Cats. In 2006 is het, na een grote brand voor circa 15 miljoen euro gerenoveerd. 

De bovenste etage van het kapitale pand is ingericht als een comfortabel appartement waar u met één of twee personen kunt verblijven. Het is smaakvol ingericht en er is personeel aanwezig om aan al uw wensen te voldoen. 

De benedenverdieping is, na de renovatie een lust voor het oog. Er bevinden zich een aantal luxe aangeklede ruimtes van verschillende omvang. Deze zijn uitermate geschikt voor representatieve ontvangsten en zijn comfortabel en in warme kleuren ingericht. Regeringsleiders en andere hoogwaardigheidsbekleders kunt u hier met een gerust hart ontvangen. 

Sinds begin maart staat het pand ter beschikking van vijf mannen en één vrouw die er een paar dagen per week gedurende een paar uur per dag verblijven. Zij genieten zichtbaar van de luxe en de faciliteiten die het huis te bieden heeft. Soms is er een glimp van hen op te vangen als ze zich bevinden op de uitgestrekte terrassen rondom het huis. Het tuinmeubilair is dan ook zeer geschikt om te relaxen. 

Het pand is uitstekend per fiets te bereiken zoals u de afgelopen weken in de media heeft kunnen zien. 

Dit luxe vakantieverblijf is weer beschikbaar per 27 april a.s., want dan begint het reces. 

Terug naar het nieuws overzicht
Nieuws van Rita Verdonk

Direct contact